Rabu, 6 Mac 2013

SAYA NAK T-SHIRT BLOG!! AWAK NAK??


Assalamualaikum dan hai...



Ha, aku nak t-shirt yang ni. Saiz M.
http://1.bp.blogspot.com/-elEf70GufNo/UStqKel_gLI/AAAAAAAAAVU/gQ9NqeL6iFA/s1600/option+2.jpg 


"Saya suka Salju Creative kerana design- design yang dihasilkan sememangnya kreatif dan hebat. Aim dah tengok design- design dari Salju Creative dan design mereka memang awesome. Love it. Tambahan, Salju Creative juga ada buat kad kahwin, banting, banner dan lain2. Bila tengok design mereka memang ada kualiti. Lagipun, hadiah untuk pertandingan ni t-shirt dengan nama blog sendiri! Sebelum ni Aim tak pernah jumpa pertandingan yang bagi hadiah macam ni. Mungkin cuma Salju Creative saja yang ada buat pertandingan macam ni."

Kalau korang rasa nak join pertandingan ni, jom join cepat- cepat. 
Tarikh tutup pertandingan ni ditutup pada:
31 Mac 2013
Jam 1400 @ 2:00 pm