Rabu, 6 Mac 2013

SAYA NAK T-SHIRT BLOG!! AWAK NAK??


Assalamualaikum dan hai...



Ha, aku nak t-shirt yang ni. Saiz M.
http://1.bp.blogspot.com/-elEf70GufNo/UStqKel_gLI/AAAAAAAAAVU/gQ9NqeL6iFA/s1600/option+2.jpg 


"Saya suka Salju Creative kerana design- design yang dihasilkan sememangnya kreatif dan hebat. Aim dah tengok design- design dari Salju Creative dan design mereka memang awesome. Love it. Tambahan, Salju Creative juga ada buat kad kahwin, banting, banner dan lain2. Bila tengok design mereka memang ada kualiti. Lagipun, hadiah untuk pertandingan ni t-shirt dengan nama blog sendiri! Sebelum ni Aim tak pernah jumpa pertandingan yang bagi hadiah macam ni. Mungkin cuma Salju Creative saja yang ada buat pertandingan macam ni."

Kalau korang rasa nak join pertandingan ni, jom join cepat- cepat. 
Tarikh tutup pertandingan ni ditutup pada:
31 Mac 2013
Jam 1400 @ 2:00 pm

Sabtu, 2 Mac 2013

Mini Topup Giveaway by Farah Arina

 
 
 
Assalamualaikum dan hai. 
 Seperti biasa, aku suka isi masa lapang aku yang membosankan ni dengan join GA. 
So, aku pun join GA ni. Kebetulan guna celcom. Jom join ramai-ramai.
 
Aku tag kau.
 
 
MOOD NOTA KAKI: Sedih ni. kamera aku da termasuk pasir. Lens dia dah rosak